Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

προσφέρει περιεχόμενο, ειδήσεις και υπηρεσίες για μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Σύμφωνα με αυτούς τους στόχους και στην επικοινωνία με τον χρήστη σε ένα διαδραστικό περιβάλλον, έχουν υιοθετηθεί ορισμένες αρχές δημοσίευσης. Είναι η πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι Αρχές δημοσίευσης του SITE αποτελούν έκφραση των αξιών και των προτύπων που υιοθετούμε. Οι πολιτικές εδώ διέπουν τις βέλτιστες πρακτικές που αναμένουμε από τους δημιουργούς και τους συντάκτες όλου του περιεχομένου στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ, είτε δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον ΙΣΤΟΤΟΠΙΟ είτε από ανεξάρτητη εταιρεία που εργάζεται για τον ΙΣΤΟΤΟΠΟ, για οποιοδήποτε από τα ακόλουθα μέσα:

ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Τα νέα και το περιεχόμενο στον ιστότοπο δεν μπορούν να δημοσιευτούν χωρίς έρευνα. Βεβαιωθείτε ότι η αυθεντικότητά τους είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας προς αυτή την κατεύθυνση για να δημιουργήσουμε ρεαλιστικές και αμερόληπτες δημοσιεύσεις που δεν παραπλανούν τους ανθρώπους. Για το λόγο αυτό, η ακρίβεια και η αξιοπιστία βρίσκονται ψηλά στους κανόνες των συντακτών μας. Στόχος μας για τους χρήστες μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε τα σφάλματα που προκαλούνται από την έλλειψη γνώσης και φροντίδας και να τα διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό.

Σεβόμαστε το δικαίωμα απάντησης και αποποίησης ευθύνης για ψευδείς δηλώσεις.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Κανείς στο περιεχόμενό μας. να μην τους ταπεινώνουμε σε σχέση με τη φυλή, το φύλο, την ηλικία, την υγεία, τις πολιτικές απόψεις, το κοινωνικό επίπεδο, τις κοινωνικές πεποιθήσεις, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις· Προσέχουμε να μην βλάψουμε σκόπιμα ομάδες όπως παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες και μειονότητες που χρειάζονται προσοχή.

Δεν επιτρέπουμε δημοσιεύσεις για θρησκευτικά και ηθικά ζητήματα να υποδαυλίζουν το μίσος και να διαταράσσουν την εθνική ενότητα και ακεραιότητα.

περιορισμός της ελευθερίας της σκέψης, της συνείδησης και της έκφρασης· Δεν χρησιμοποιούμε περιεχόμενο ή μηνύματα που σοκάρουν ή προσβάλλουν τη λαϊκή κατανόηση της ηθικής, του θρησκευτικού αισθήματος και των θεμελιωδών αρχών.

Δεν χρησιμοποιούμε εκφράσεις που υποτιμούν, υποβιβάζουν, συκοφαντούν φυσικά πρόσωπα ή/και νομικά πρόσωπα στο όνομα της κριτικής.

Αποφεύγουμε τη δημιουργία περιεχομένου που προωθεί τη βία και τον εκφοβισμό και παραβιάζει τις ανθρώπινες αξίες.

Προσέχουμε να μην συμπεριλάβουμε λεπτομέρειες και στοιχεία που επηρεάζουν ανθρώπους, υποκινούν το έγκλημα και ειδικότερα, μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τα περιστατικά βίαιων εγκλημάτων που μερικές φορές περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο ή τα μηνύματά μας.

Φροντίζουμε το περιεχόμενο και οι ειδήσεις μας να μην έρχονται σε αντίθεση με τις εθνικές και ηθικές αξίες και τις οικογενειακές δομές της κοινωνίας. Αποφεύγουμε δημοσιεύματα που θα μπορούσαν να βλάψουν τη δομή της οικογένειας, τη μικρότερη μονάδα της κοινωνίας.

Δεν θα κηρύξουμε κανέναν «ένοχο» εκτός αν η ενοχή διαπιστωθεί με δικαστική απόφαση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Πιστεύουμε ότι όλα τα στοιχεία των υπηρεσιών μας σέβονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Σεβόμαστε το απόρρητο και δεν θα το παραβιάσουμε χωρίς καλό λόγο. Δεν δημοσιεύουμε ιδιωτική συμπεριφορά, επικοινωνίες και συνομιλίες, παρά μόνο σε ξεκάθαρες περιπτώσεις δημοσίου συμφέροντος.

Δεν μεταδίδουμε ιδιωτική ζωή εκτός και αν το απαιτεί το δημόσιο συμφέρον.

Δεν χρησιμοποιούμε προσωπικά στοιχεία ή φωτογραφίες άλλων ανθρώπων ως περιεχόμενο χωρίς άδεια.

Στο περιεχόμενο και τα μηνύματά μας, προσέχουμε να μην χρησιμοποιούμε εκφράσεις που υποβιβάζουν, εξευτελίζουν ή δυσφημούν άτομα και οργανισμούς πέρα ​​από τα όρια της κριτικής.

ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΦΟΡΙΑ ΙΔΕΩΝ

Φροντίζουμε να μην δημιουργούμε το περιεχόμενό μας, τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και τα θέματα που καλύπτουμε από μία μόνο οπτική, αλλά από πολλές οπτικές γωνίες.

Για το λόγο αυτό προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικές παρά μεμονωμένες απόψεις.

Αν και οι συντάκτες ιστοτόπων αντλούν περιεχόμενο από το κύριο κέλυφος του ιστότοπου, οι χρήστες μας μπορούν επίσης να συνεισφέρουν στον ιστότοπο. Επομένως, η ποικιλομορφία των ιδεών και η αναπαράσταση διαφορετικών ιδεών είναι απαραίτητα για εμάς.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ είναι ανεξάρτητη από κυβερνητικά και κομματικά συμφέροντα. Οι χρήστες μας πρέπει να μπορούν να βασίζονται σε πολιτικές ή επιχειρηματικές πιέσεις ή προσωπικά συμφέροντα για να μην επηρεάζουν τις αποφάσεις μας.

Τηρώντας τις αρχές της αμεροληψίας, της ειλικρίνειας και της ακρίβειας στην ανάρτηση των ειδήσεων μας. δεν εμποδίζουν τον ελεύθερο σχηματισμό γνώμης· Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο των πηγών ειδήσεων, εκτός από περιπτώσεις όπου η πρόθεση είναι να παραπλανηθεί το κοινό.

Κατ’ αρχήν, υποθέτουμε ότι δεν θα λάβουμε περιεχόμενο από αγγλικές σελίδες που να αντιστοιχεί στη μορφή μας.

Δεν δημοσιεύουμε τις συλλεγόμενες, συγκεντρωτικές, συγκεντρωτικές πληροφορίες και περιεχόμενο από άλλες πηγές χωρίς να αναγνωρίσουμε την πηγή.

Πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία κυκλοφορίας ενός οργάνου τύπου, δεν παρουσιάζουμε το προϊόν που παράγεται από αυτό το όργανο τύπου με ιδιαίτερη προσπάθεια σαν να ήταν δικό μας προϊόν.

Ένας από τους κύριους στόχους μας είναι να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο ή οι ειδήσεις που δημοσιεύουμε είναι στην ημερήσια διάταξη ή καθορίζουν την ατζέντα. Για το λόγο αυτό, δίνουμε μεγάλη σημασία στο γεγονός ότι το περιεχόμενο αποτελείται από συγκεκριμένα και δημιουργικά στοιχεία χωρίς να χάνονται τα περιγράμματα.

Οι συντάκτες μας δεν χρησιμοποιούν ειδήσεις και περιεχόμενο για ιδιωτικούς σκοπούς και ενδιαφέροντα που είναι ανήθικα.

Recent Comments

Немає коментарів до показу.